O Dva Štapića

Kina ima najraznovrsniju kuhinju na svetu. Postoji najmanje osam regionalnih kuhinja koje se razlikuju u tehnikama kuvanja i načinu služenja jela, vrstama namirnica i mešanju začina. Tako je kantonska kuhinja blaga i svežeg ukusa dok je sečuanska jaka i ljuta.

U našim restoranima, kao i u većini kineskih restorana u Evropi, služe se jela po receptima iz različitih kineskih regija ali prilagođena ukusima i običajima podneblja. Pa ipak, zadržani su glavni sastojci i način pripremanja: kuvana testa i pirinač, lagane supe, obilje povrća, kratka termička obrada koja čuva prirodna svojstva, ukus i miris, svež đumbir, čaj bez šećera i slično, što umnogome odgovara savremenim nutricionističkim preporukama.

Kao i u svemu drugom, kulinarstvo u Kini teži harmoničnom odnosu različitih elemenata, suptilnim kontrastima i kombinovanju ukusa.

U našim restoranima vas očekuju kuvari iz Kine na čelu sa, već čuvenim, Wangom, koji će se pobrinuti da vam svaka poseta bude nezaboravna kulinarska avantura.

Dobrodošli!

Besplatna dostava kineske hrane – Vršac

Restoran Dva Štapića vrši besplatnu dostavu kineske hrane na vašu kućnu adresu. Dostavu vršimo na teritoriji grada Vršca. Sve kineske specijalitete možete poručiti online ili pozivom na broj (063) 28 28 27. Pogledajte naš meni online, ubacite vaša omiljena jela u korpu i najukusnija kineska hrana u Vršcu stiže na vašu kućnu adresu za 30-45 minuta.

Prijatno!

Imate komentar ili pitanje?
Pošaljite nam poruku:

captcha